Чанта, пълна с тайни... най-добрите родни производители на този аксесоар

Ако трябва да определим вечната най-добра приятелка на жената...

Ако трябва да определим вечната най-добра приятелка на жената - това е нейната дамска чанта. Или, по-скоро, чанти, защото не познаваме дама, удовлетворена от това да има една-единствена, а не поне 5 за различни поводи и аутфити. Дамските чанти обикновено са безгранично пространство, способно да побере редица разнообрази предмети гримове, документи, 4 вида салфетки, полуизяден сандвич, тирбушон, ниски обувки, чадър, очила...

Общо взето, списъкът е безкраен, а съдържанието разнородно - достатъчно, че всеки мъж да изпитва ужас, когато му кажеш да ти подаде каквото и да е оттам. И, понеже сме фенове на българските дизайнери и производители като цяло, решихме да ви представим няколко от най-свежите такива в областта на чантите.

PL!K
Изискани, ръчно направени, висококачетсвени материали – достатъчно, за да сме техни фенове. Наскоро си колаборираха с друг български бранд – PROVOCATIVE, и резултатите са повече от добри. Освен основната селекция от чанти, те предлагат и други разнообразни аксесоари в типичния за марката минималистичен стил.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.