Следва

Да или не: Кейт Мидълтън с това костюмче

#foodlovers! Горещият Lunch Box на Христиана

13:00 часа. Бягам от офиса и се насочвам към малкия азиатски оазис...

Food преди 6 години

13:00 часa. Бягам от офиса и се насочвам към малкия азиатски оазис. В тези горещи летни дни няма по-хубаво място да прекараш свободен час, от хладната, дискретна и елегантна компания на Sasa Asia Pub.

В очакване на вкусното изкушение, сетивата ми настръхват... Вкусовите рецептори са готови за пиршество.



Свежест е мотото ми днес: избирам Императорска салата, безумно добро съчетание на черен див ориз, домати и спанак със свеж дресинг. Облизам устни, продължвам... непропускайки едно от новите попълнения на Sasa Asia Pub - ориз Бейджин. Ароматът на жасмин и гъби се носи като ореол около ястието. Не коментирам посудата, всички #foodlovers знаят прекрасно, че това е важно, колкото останалото за красивото сетивно преживяване.  



Всеки път в Sasa, с всяка хапка от Патицата по пекински, душата ми тръгва на Изток. Магията на това ястие е тайна на заведението, но това е най-добрата патица в света. Ако желае някой, може да поспорим.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не допускам да е някое от вас, момичета:
Цветина, знам какво направи миналия ден!
Йо, няма да делим, по порция на всяка! 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Обедната приказка на последния ден от юни завършва с Драконов кейк, а блаженството от остатъчните вкусови нотки ще ме държи. До следващата среща ТУК! ТАКА!



Още една снимка за спомен с  #foodlovers #sasasummer #viewsofia, и подсещане: горещата ни, пикантна, вкусна, божествена ИГРА ви чака с включване, ако искате и вие обяд/вечеря на това съкровено за сетивата място! 
 
 


SASA Парадайз
бул. Черни връх 100, Парадайз център, ниво 2
0700 20 888

или

SASA Радисън
Пл. Народно събрание 4
0700 20 888


 

More Food