Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 03.07 - 09.07

Да или не: Кейт Мидълтън с това костюмче

От кралско-догматична гледна точка Кейт Мидълтън, облечена в този аутфит, би могла да бъде...

All About Life преди 6 години

От кралско-догматична гледна точка Кейт Мидълтън, облечена в този аутфит, би могла да бъде „провъзгласена” за некултурна и неприлична. Защото роклята е над коляното (кралският дрескод предвижда принцесите и кралиците да носят рокли и поли поне до под коляното).



Според нас, а вероятно и според доста голяма част на публиката, както и от гледна точка на самото кралско семейство това нарушаване на правилника не е толкова фрапантно.



Така... Какво виждаме: идеално небрежна прическа, подходяща за дневни занимания (в този случай посещение на музея „Виктория и Албърт”). Много сладки фини аксесоарни детайли (пръстен,обици),”кралски” ток , ужасен клъч (като за пазара), рокля с малки аномалии от типа нефункционални филетки, които уж трябва декоративно да разкрасят обикновената рокля ,която вследствие (роклята) изглежда извън тенденциите и от времето, когато жените се бореха за своите права.



Все пак сме 21-ви век и има хиляди млади креативци дизайнери, които могат да модернизират не само кралския дрескод, но и световната модна сцена.





 

Анкета

В заключение, и въпреки дължината на полата, както и въпреки в известно степен грубоватите обувки: Да или Не на Херцогинята така

В заключение, и въпреки дължината на полата, както и въпреки в известно степен грубоватите обувки: Да или Не на Херцогинята така: 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.