Следва

PFW Spring 2018: Rodarte

Стилът на принцеса Даяна се завръща с ТОЗИ тренд

На 1-ви юли принцесата на Уелс щеше да отпразнува 56-тия си рожден ден...

All fashion преди 6 години

На 1-ви юли принцесата на Уелс щеше да отпразнува 56-тия си рожден ден. Останала с много имена в историята - Лейди Ди, Принцесата на народа, Розата на Англия- за нас тя винаги ще е една от най-добре облечените жени във времето.

Любопитното е, че тази година се навършват 20 години от трагичната смърт на Даяна и хора и организации по цял свят отбелязват годишнината, припомняйки на света за живота на принцесата - от благотворителната ѝ дейност до иконичния гардероб.

Дворецът Кенсингтън е само едно от местата, които припомнят за неповторимия стил на Даяна, организирайки изложба на тоалети от всички официални събития, на които тя е присъствала, след обявяването ѝ за принцеса.

Вдъхновени от изложбата, част от визиите се завръщат в гардеробите ни с нов, модерен привкус - големите, повдигнати рамене, шапките с големи периферии и масивните блейзери.



Безвъзвратно влюбени сме в точките от роклята на Даяна от ’86, които прескачат 31-годишната времева бариера и се озовават в Instagram акаунтите на нашумели блогърки под формата на симпатичната блуза на Jacquemus.

Ако времето не е пречка, то нищо не може да бъде. Даяна си остава royal частта на гардеробите и нашето завинаги стилно вдъхновение или просто както Риана я нарича „fashion gansga”.

More All fashion