Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Atelier Versace Есен/Зима 2017

PFW Spring 2018: Rodarte

Навръх старта на кутюр Седмицата на модата в Париж, Rodarte представиха дизайните си за Пролет 2018-та...

All fashion преди 6 години

Навръх старта на кутюр Седмицата на модата в Париж, Rodarte представиха дизайните си за Пролет 2018-та. Смеем да кажем, че колекцията е същинско олицетворение на блясъка и славата и ни потопи в една истинска цветна градина.

Креативният директор Лаура Мълеви признава ,че черпи вдъхновение за шоуто от филма на Robert Altman „3 Women”.

В колекцията присъстват ефирни тюлени рокли обшити с перли, флорални мотиви върху шифон и гащеризони покрити с пайети. Контраст се явява коженото рокерско яке, което е умело подведено под общото настроение. Светли пастелени цветове, небесно синьо, карамфилено розово и бледо жълто. Наблюдаваме ме романтичното присъствие на пера и дантели. А смелото съчетание на поли на асиметрични пластове с кожени ботуши ни влюбва в Rodarte Spring `18 от раз.

Експлозия от принтове, дантели, перли, мъниста, многопластови рокли. Аксесоари също не липсват - големи обеци до раменете , гривни в съчетание с цветя и панделки. И огромният фурор, който остана в устите на всички критици - косите на моделите покрити с букети.

Цялата романтична колекция на Rodarte в галерията горе>>>

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.