Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Atelier Versace Есен/Зима 2017

PFW Spring 2018: Rodarte

Навръх старта на кутюр Седмицата на модата в Париж, Rodarte представиха дизайните си за Пролет 2018-та...

All fashion преди 6 години

Навръх старта на кутюр Седмицата на модата в Париж, Rodarte представиха дизайните си за Пролет 2018-та. Смеем да кажем, че колекцията е същинско олицетворение на блясъка и славата и ни потопи в една истинска цветна градина.

Креативният директор Лаура Мълеви признава ,че черпи вдъхновение за шоуто от филма на Robert Altman „3 Women”.

В колекцията присъстват ефирни тюлени рокли обшити с перли, флорални мотиви върху шифон и гащеризони покрити с пайети. Контраст се явява коженото рокерско яке, което е умело подведено под общото настроение. Светли пастелени цветове, небесно синьо, карамфилено розово и бледо жълто. Наблюдаваме ме романтичното присъствие на пера и дантели. А смелото съчетание на поли на асиметрични пластове с кожени ботуши ни влюбва в Rodarte Spring `18 от раз.

Експлозия от принтове, дантели, перли, мъниста, многопластови рокли. Аксесоари също не липсват - големи обеци до раменете , гривни в съчетание с цветя и панделки. И огромният фурор, който остана в устите на всички критици - косите на моделите покрити с букети.

Цялата романтична колекция на Rodarte в галерията горе>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.