Следва

Бонбонен любовник

Fashion battle: Градски минимализъм VS. Тропически шик!

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 6 години

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда в техните очи перфектната лятна визия.

Даваме жокер, че двата ни избора и днес са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова:

Габриела

Идеалната лятна визия е лека и облечена в неутрални тонове. Неангажиращият миди силует, съчетан с чехли на невисок ток и подкрепен от няколко интересни, но ненатрапчиви аксесоара, струва ми се, е повече от достатъчен. Ризата идва в класически син тон, оувърсайзд кройка и преувеличени маншети, за да се съчетае красиво с драпираната светлосива пола на Rick Owens...

Чехли Mercedes Castillo 568 лв.

Риза Topshop от 58 лв. на 42 лв.

Чанта Little Liffner от 686 лв. на 411 лв.

Пола Rick Owens от 952 лв. на 381 лв.

Фиба за коса &Other Stories 18 лв.

Обици &Other Stories 37 лв.







Йоанна

Експлозия от цветове и дръзки комбинации са винаги добър ход, когато подготвяш куфара си с летни сетове за уикенда! Цветя, помпони, буфан ръкави, шапки с козирка, сламени шапки и всички онези незаменими летни елементи, които ще допринесат за доброто лятно настроение. Сигурни сме, че напук на хубавото време, дори да ти е криво, онази цветна рокля, които се крие в гардероба ще се погрижи усмивката да е на лицето ти постоянно!
Днес в летния  си аутфит комбинирам флорална рокля на Zara, морско синя шапка с козирка от H&M и чифт класически еспадрили! 




 

Анкета

А ти кое предпочиташ? Градския минимализъм или Тропическия шик?

More All fashion