Следва

We love... Bottega Veneta

Дейвид и Виктория се събличат за Armani

Семейство Бекъм все още горещо се желаят и това си личи в новата кампания на Emporio Armani underwear, в...

All fashion преди 14 години

Семейство Бекъм все още горещо се желаят и това си личи в новата кампания на Emporio Armani underwear, в която Дейвид и Виктория участват заедно.

Секси татуираното тяло на футболиста върху въже и невероятната визия на съпругата му, с подчертано тъмните очи и самурайската плитка, със сигурност ще се наредят сред най-успешните кампании на линията.

Това е вторият сезон, в който съпрузите се появяват заедно в реклама на Armani underwear, а поразяващите фотоси са дело на фотографското дуо Мерт и Маркус.

През Юни разсъблеченото тяло на Дейвид Бекъм бе разпънато на огромен билборд на Oxford street в Лондон, и причини огромна тълпа пред бутика на линията.



Много е вероятно през следващия сезон отново да видим съпрузите в потресаващо секси сесия, която пак ще очакваме с нетърпение.

Ако пътуваш до Лондон, Ню Йорк, Рим, Париж, Милано или Токио, няма как ключовите места там да не бъдат окачени с телата на Бекъмови.

More from View Sofia

Man in black: хубавият Ромео и татко Бекъм - много елегантни на галата на УНИЦЕФ

Celebrities преди 2 години

Някой беше казал, че няма по-голямо щастие от това да си редом до  децата си, когато те вече са с една глава по-високи. В случая с многодетния Дейвид Бекъм това щастие е почти по 4, ако приемем, че най-малката му рожба, Харпър, все още не го е стигнала. В случая с 19-годишния Ромео, вторият по ред син в семейството на Дейвид и Виктория, най-хубавото е факт. Баща и син Бекъм се появиха в чудесно кореспондиращи настроение и стил на гала събитието "Синята луна", организирано от УНИЦЕФ в Лондон  

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.