Следва

Resort 2018: Balmain

Стил урок на седмицата: Морско момиче

Няма какво да се залъгваме - подготовката за мечтаната почивка всеки път е стресираща що се отнася до стягане на куфара...

All fashion преди 6 години

Няма какво да се залъгваме - подготовката за мечтаната почивка всеки път е стресираща що се отнася до стягане на куфара и по-специално заради подбора на визиите, които възнамеряваме да отнесем с нас. Съставянето на списък с необходимите елементи често е добра идея, но вместо това, днес решаваме да представим няколко визуални предложения, които да зададат необходимите тон и настроение, заедно с няколко безценни, поне според нас, стайлинг съветa...

Съобразени с мястото, което посещаваме, дрехите и аксесоарите трябва да повдигат самочувствието и да ни накарат да се почувстваме безгрижни. Не забравяме също така да подберем елементи, които се съчетават лесно помежду си и могат да се носят повече от веднъж по различни начини, защото както добре знаем, пространството в куфара никога, ама никога не е достатъчно.

А ето и основните стайлинг насоки, които приемаме за най-важни и следваме безропотно:

Раираната риза в комбинация с еспадрили прави страхотна бийч визия, която не остарява откъм естетика и може да се носи ваканция след ваканция.





Плетената кошница и ниският сандал са елементите, които внасят това усещане за модерност през настоящия летен сезон.





Почти всяка една рокля може да влезе както в дневна, така и във вечерна интерпретация. За през деня я съчетаваме с кокетни еспадрили и плажна чанта, а за коктейл край морския бряг - с нежни сандали и преувеличени обици.





Спестяваме малко от мястото в куфара, носейки целия бански костюм вместо топ с помощта на панталони или джинси с висока талия.





Ключът към стилните ваканционни вечерни визии е придържането към свободни бейсик елементи, а развихрянето откъм стайлинг оставяме да се случи с аксесоарите.

 


 

More All fashion