Следва

Ти си най-важна! Три стъпки да заобичаш тялото и себе си!

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Когато излезете от водата и сте мокрили косата си задължително я изплакнете със сладка вода...

Hair преди 6 години



1.
 Когато излезете от водата и сте намокрили косата си задължително я изплакнете със сладка вода, но не я разресвайте без балсам - в този момент косата е много чувствителна и има вероятност да се накъса.

2. Да мием или не всеки ден косата си с шампоан след плаж? Не е нужно да миете всеки ден косата с шампоан, но ако все пак предпочитате да го правите изберете мека формула без сулфати; използвайте по-малко количество от обикновено и измивайте само веднъж (за разлика от обичайните два пъти); без значение дали сте измили с шампоан или не задължително използвайте балсам - това ще затвори косъма, ще задържи влагата в косата и ще я остави бляскъва и хидратирана за по-дълго време.

3. След измиване на косата задължително нанесете продукт без изплакване. И е препоръчително да забравите за сешоарът и пресата по време на лятната си почивка.


Благодарим на приятелите ни от Coco Dry Bar & more за безценните съвети, които вкарваме в летния куфар и сме убедени, че ще бъдем повече от неотразими по горещите плажове.

More Hair