Следва

Появиха се мистериозни житни кръгове край София

#foodlovers! Горещият Lunch Box на Петя

Понякога съм толкова освирепяла от глад, че искам да поръчам всичко от менюто...

Food преди 6 години

Понякога съм толкова освирепяла от глад, че искам да поръчам всичко от менюто. В Sasa Asian Pub поне го правя с не особени угризения на съвестта, тъй като азиатските рецепти са винаги съчетани правилно. Пък и  наистина ще се опитам да не прекалявам!

Поръчвам салата - Хатцуми - любимо! Мога да ям скариди до живот, а авокадовия мус в комбинация със соево-горчичен дреснг…някои неща са твърде добри, дори и за добри момичета като нас. Салатата качва апетита високо, поръчвам и суши - не бях яла трюфели с риба, но съчетанието със сьомга е върха!

Чудя се дали да не поръчам още от същото, но ще пробвам нещо различно. Различно приготвени скариди? Или може би още малко сьомга? Уасаби скариди или сьомга с дракон? Пикантното е добре за метаболизма, а пък сьомгата е толкова полезна. Решено, без да ме е срам, поръчвам и двете.



След нежно соленото, малко сладко няма да навреди - може би киноа кейк, толкова вкусно нещо!

Добре, а за пиене? Нещо плодово, освежаващо, студено - малинова лимонада звучи тооолкова добре. И нека бъде литър, моля.



Пълна с енергия, ви казвам най-сериозно: Опитайте предложенията ми, няма да съжалявате. В бързината успях да направя и няколко снимки, направете и вие вашите, и добавете #foodlovers #sasasummer #viewsofia, за да участвате в играта ни със Sasa Asian Pub и да спечелите обяд/вечеря в малкия вкусен азиатски оазис на София.


 


SASA Paradise Mall 
бул. Черни връх 100, Парадайз център, ниво 2
0700 20 888


SASA Радисън
Пл. Народно събрание 4
0700 20 888


Общите условия на играта ТУК!

More Food