Следва

Лятно кино соаре с апетитни комплименти и "Франц"

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 10 до 16 юли

Едно вкусно пътешествие ни представя издателството за малки и големи...

Events преди 6 години

"Пътешествието":

Едно вкусно пътешествие ни представя издателството за малки и големи "Софтпрес", като в търсене на „Откъде идва храната“ ще се запознаем с Люба и Знайко - малките, очарователни и любознателни герои на енциклопедичната поредица "Любознайко"!
Чрез забавните и прекрасни илюстрации на Стелияна Донева, разходката през правилното и разумно хранене става истинско и незабравимо приключение, създадено да улеснява всеки читател.
Кратко видеопредставяне на книгата може да видите тук.

Летен фермерски пазар:

На 16-ти юли ИКЕА ни предоставя възможността да се потопим във вихъра от свежи, внимателно подбрани и разнообразни сезонни продукти, похапвайки заедно със семействата си здравословни и натурални български вкусотий!



С помощта на кулинарни демострации, занаятчийски работилници, представяне на натурална козметика, музика и различни завладяващи дегустации Летният фермерски пазар в ИКЕА ще ви зареди с много позитивна енергия и здравословно-вкусни сили!



Изложбата:

Поразявайки с елегантност и стил индийският ТОП фотограф Амит Шарма ще завладее така нареченият "Мост на влюбените" на НДК.



Чрез стабилната организация и подкрепа на фондация "Намасте България", 70-та годишнината от обявяването на независимостта на Индия ще бъде "облечена" във вълнуващите уловени мигове на таланта на Шарма, изкарвайки на показ не само ярката, пъства и богата култура на Индия, но и историтеското наследство всяло корени и в шоу бизнеса на тази така необятна култура!

Лайф коучингът:

Полъхът на любовта или какво искат мъжете и какво очакват жените?Мъжете винаги ще искат секс и в това няма лошо. Отговорността на жената е да каже по подходящ начин „Не, имам нужда от повече време“. Ако мъжът не уважи тази нужда, значи той не е подходящият за нея... На това и редица други пикантни хитринки ни учи Ева Кулева тази седмица.



За коучинг ме търсят повече жени, за мачмейкинг ме търсят повече мъже”, започва Ева. „Общо взето има два типа хора - едните не могат да кажат „Не“...

Започнете промяната за себе си тази седмица. Повече информация тук.

Киното:

Величествената обстановка на Гранд хотел София за пореден път ще потопи емоциите ви в света на киното...!



Придружени от гризини с прошуто, плата от брускети и петифури, поднесени с чаша вино или бира, можете на 13-ти юли от 21:00 часа, да се насладите на "Франц" - черно-бялата, френско-германска продукция ще развълнува всеки обвивайки мислите ни в мека тъга и много страст!

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?