Следва

Всички носят: Реплики

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата доза звездни и фешън изцепки...

All fashion преди 6 години

Бела Торн и нелепият избор

Опитваме се да не съдим строго, все пак почти никой не се облича добре на 18-19 годишна възраст, но в случая младата актриса Бела Торн определено прекрачва границата на добрия вкус. За вечер навън с приятели, бившата Дисни звезда облича специфичен ансамбъл, състоящ се от: дантелено бюстие, едва прикриващо каквото и да е от крехкото тяло на момичето; розов бомбър; кадифени шорти; мрежести чорапогащи и също толкова розови Timberland боти. За да комплиментира по някакъв доста особен начин стайлинга си, 19-годишното момиче избира още цветни гривни, тиара и син брокат, старателно нанесен в зоната на гърдите. Гримът е също толкова нелеп, а защо смятаме така, кадрите ще покажат...


Още един банкрут на модния фронт

През последните няколко месеца следим с интерес нелеката съдба на част от известните американски брандове, сред които и BCBG Max Azria, American Apparel и Nasty Gal - част от тях затварят магазините си или директно прекратяват съществуването на фирмите заради финансови дългове. С подобен случай е и иконичният деним бранд от висок клас True Religion - говорители на бранда потвърждават, че фирмата е обявила банкрут миналата седмица, а дълговете й надвишават 500 милиона долара.

Основан през 2002 г. в Калифорния, брандът има 140 магазина по света, 20 от които затвориха още миналата година с цел намаляване на разходите, ход, който обаче за съжаление не се оказва достатъчен...


Недообмислен дизайн


Поредният гаф в рубриката ни не е обвързан с модата, но пък е толкова забавен, че си струва да ви го покажем. От няколко дена насам в интернет пространството се върти снимка на надуваем дюшек, широко разпространен в американските вериги с името Pasadena Pool Float и с вид, силно наподобяващ дамска превръзка. Хората, до които изображението е достигало, подхождат с голяма доза хумор и коментират, че това недоразумение се случило предимно заради липса на женски надзор в планирането и, разбира се, в одобряването на крайния вариант на продукта.



Сестрите Дженър на съд

Неотдавна най-малките сестри от клана Кардашиян-Дженър пуснаха лимитирана серия винтидж тениски за своя бранд Kendall + Kylie. Върху оригиналните тениски са отпечатани ликовете на изпълнители като Тупак, Биги, Metallica, Pink Floyd, KISS и други, редом с лицата на сестрите, преплетени в различни композиции. Риалити звездите се извиниха публично за импровизираната колекция след като бяха нападнати в социалните мрежи за нелепия дизайн.

Историята обаче не приключва тук. Въпреки че сестрите спряха линията, фотографът Майкъл Милър ще съди Дженър за нарушаване на авторските права върху снимките му на Тупак Шакур.

Оплакването гласи, че „Милър никога не е изявявал желание за колаборация с бранда на Кендъл и Кайли. Те са злоупотребили с неговото творчество, като са използвали най-малко две негови оригинални фотографии на Тупак. Сестрите Дженър не са уведомили Милър, че възнамеряват да използват тези снимки, още по-малко да получат разрешение.“

Много от фотографиите на Майкъл Милър са регистрирани в Агенцията за авторско право в САЩ.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.