Следва

It shopping list: За мъжете... с любов! 50% OFF!

Седмица на висшата мода в Париж: Viktor & Rolf Есен/Зима 2017

Кутюрната колекция на дизайнерския дует Viktor & Rolf сякаш плъзва и...

All fashion преди 6 години

Кутюрната колекция на дизайнерския дует Viktor & Rolf сякаш плъзва и обема всички аспекти на понятието красота. В кастинга участват модели от двата пола, различни, необичайни типажи и цвят на кожата.

В допълнение, на подиума се появяват кукли в цял ръст с огромни глави, създадени по мотиви на комедийния персонаж Франк Сайдботъм, амплоа на британския комик Крис Сиви. Дизайнерите обясняват избора си с желанието си да покажат сюреалистичната страна на ежедневните живот и мода.

Независимо от подчертаната нереалност в ревюто, самата колекция е необикновена, но перфектно "заключена" в рамките на ежедневния гардероб. Виждаме обемни хипертрофирали бомбъри, пухенки под формата на рокли, а също и варени джинси и шорти, за които обещаваме, че ще се превърнат в най-популярните дрехи в колекцията.

Основни eлементи: бомбъри, пухенки, джинси, рокли.

Прически и макияж: естествено паднали коси, акцент на устните.

Основни цветове:
каки, оранжев, син, лилав.

Стайлинг прийоми:
еклектика и многослойност.

Аксесоари:
боти Dr. Martens, дълги ръкавици.

Препратки:
Франк Сайдботъм, класическите бомбери MA-1.

Цялата колекция Viktor & Rolf Haute Couture в галерията горе>>>

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.