Следва

Face sculpting: 3 нови ИЗПРОБВАНИ How To техники

Погали ме, Esthederm!

С любов от Южна Франция и особено любопитство към по-добрите бюти тайни се ражда тази красива колаборация между Institut Esthederm и нашата Редакция.

Hair преди 6 години

С ласкавото мото "Кожата е нашата професия", Esthederm ни водят за ръка, за да надникнем в същината на техните добре пазени ритуали и да научим кожата да извлича максимума от силата на клетките си на всяка една възраст и по всяко време.

Веднъж попаднали под грижата на Institut Esthederm, кожата ни се научава да се адаптира към заобикалящата я среда и да устоява на ефектите на времето, а това се случва в тези три стъпки:

Почистване:

Нежният крем за почистване на пори L'Osmoclean е иконичен за френския бранд. Той почиства в дълбочина и отпушва порите, а в резултат кожата е по-здрава и подготвена за нанасяне на следващата грижа.



Грижа:

В основата на адекватната грижа и хидратация на кожата стои хиалуроновата киселина - молекула, която естествено присъства в кожата и се грижи за водния й запас. Серумът и кремът от линията Intensive са създадени с три различни форми на хиалуроновата киселина, за да проникнат в дълбоките слоеве на епидермиса, възстановявайки плътността на кожата за моментален ефект.






 

Защита:





Наясно сме колко важна е защитата срещу слънчевите лъчи, но това, което истински впечатлява при продуктите на Institut Esthederm е подходът към слънцето. В концепцията им е закодирана идеята за това как кожата си взаимодейства с лъчите - "Няма живот без слънце, защото хората са родени под него."



В разрез с традиционните представи, Institut Esthederm доказва, че тенът е естествена система, която предпазва кожата от изгаряне, а ДНК-то ни – от увреждане и оксидативен стрес. Без да се налага да се лишаваме от това така специално удоволствие на слънчевите бани, Adaptasun млякото за тяло оптимизира защитата на клетките, предотвратявайки фотостареенето, като едновременно с това осигурява дълбок и качествен загар.





 


Фотограф/Видео: Живко Гичев

Стайлинг: Габриела Желева

Грим: Dior

Коса: Митко Дамов/Vogue Vision

Модел: Милица Борисова/Ivet Fashion MA


 

 

More Hair