Следва

Стил урок на седмицата: Fanny pack is back!

Fashion battle: Cheap thrills!

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен...

All fashion преди 6 години

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда в техните очи перфектният чифт обици.

Даваме жокер, че двата ни избора и днес са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова:

Габриела:

Що се отнася до бижута, особено такива, влизащи в ролята на акцент във визията, хай стрийт брандовете са особено подходяща дестинация, именно защото акцентите са предимно подчинени на тенденциите, а по-сериозна инвестиция в такъв тип неща не е разумна.Оувърсайзд обиците, наподобяващи халки, но в по-нестандартен силует, са страхотен аксесоар за ежедневни стрийт визии. Съвсем нелош стайлинг се получава с помощта на добре кореспондиращи си риза и джинси, както и задължителните за сезона чехли, този път в топъл тон на горчица.

Обици &Other Stories 29 лв.

Чехли Mercedes Castillo 656 лв.

Чанта Marni 2724 лв

Джинси Rejina Pyo 764 лв.

Риза Rejina Pyo 764 лв




Йоанна:

Понякога няма нищо по-хубаво от това да си направиш кефа с покупката на евтини дрънкулки. Особено сега в намаленята, когато са наистина на изкушаваща цена! С магическата сила на онзи цвят: "злато" те карат да се чувстваш като от клип на Гуен Стефани (Може би на някое от онези безумно накичени и същевременно уникални мацки- harajuku girls) .

Diamonds are the girls best friends! Вярно! НО! Понякога човек незнае къде може да срещне "приятел", в моя случай в обиците на Zara!

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.