Следва

Liberté, égalité, fraternité: Как да празнуваме превземането на Бастилията като истински французойки

#foodlovers! Горещият Lunch Box на Филип

Уж реших да съм на диета, защото 3кг плюс ми развалят...

Food преди 6 години

Уж реших да съм на диета, защото 3кг плюс ми развалят цялостната визия и композиция (знам, че ви звуча като разглезена "силиконка", но животът е такъв).

Така, облякох любимите си шалвари, сложих самурайските пръстени, пуснах дългите коси и смело без съмнение влязох в таксито и казах до SASA Radissоn, моля! (просто изкушението е голямо, а храната прекалено апетитна). 



Разлистих два пъти менюто и реших да си взема Лукс комбо суши! Знам, знам, че 900 грама е много, но веднъж се живее и by the way храната там е буквално да си оближеш пръстите. OX, a Едамамето беше толкова безумно вкусно, сочно и на място до лукс комбото. Цялата тази комбинация е много yummy.



Плюс задължително трябва да пробвате новия им специалитет Sasa ролца с гъши дроб с гарнитура оризови топчета. Няма да дискутирам,около това, ще оставя вие сами да се докоснете до вкуса, за да бъде интересно.



След прекрасния обяд, се наслаждавам на чаша бяло вино, но нали знаете - една чаша никога не е достатъчна, за това си поръчах гарафа и реших този ден да го обявя за празник, защото от утре back to black.

В бързината успях да направя и няколко снимки, направете и вие вашите, и добавете #foodlovers #sasasummer #viewsofia, за да участвате в играта ни със Sasa Asian Pub и да спечелите обяд/вечеря в малкия вкусен азиатски оазис на София.


SASA Paradise Mall
бул. Черни връх 100, Парадайз център, ниво 2
0700 20 888

SASA Радисън
Пл. Народно събрание 4
0700 20 888

 

More Food