Следва

Кой е новият творчески директор на Lanvin?

Стил урок на седмицата: Fanny pack is back!

От време на време леко изтръпваме при появата на някой нов шантав тренд, но...

All fashion преди 6 години

От време на време леко изтръпваме при появата на някой нов шантав тренд, но под силното въздействие на 80-те и 90-те години на миналия век в модата сега и особената естетика, която носят, изненадата не бива да е толкова голяма.

С такъв един тренд се занимаваме и днес - позабравената и дълбоко заровена в гардероба fanny pack чанта, наричана още преди с грозното име "паласка".

Безспорно чудата като силует, тя влиза в настоящия и предстоящия есенно-зимен сезон в нов прочит и забележителни интерпретации, вдъхващи нов живот с примери от Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga и DKNY...


Louis Vuitton


DKNY


Gucci

Недълго след като чантичката се разходи по дизайнерските дефилета, знаменитости и фешън момичета също бързат да я включат в гардеробите си, като, следва да признаем, резултатът съвсем не е лош. Закачена на колана или носена през тяло, тя влиза безпроблемно в кежуал стрийт съчетания с деним шорти и бял тишърт, които кореспондират по естетика с първоначалния замисъл на пипкавия аксесоар.









Но също толкова добри примери можем да видим и в по-строгите визии с костюми например, където контрастът между различните елементи идва като огромен плюс. Любопитно е още и предложението на София Ричи, при която брандираната с логото на Louis Vuitton чантичка, влиза в ролята на идеалния плажен аксесоар...





More All fashion