Стил урок на седмицата: Fanny pack is back!

От време на време леко изтръпваме при появата на някой нов шантав тренд, но...

От време на време леко изтръпваме при появата на някой нов шантав тренд, но под силното въздействие на 80-те и 90-те години на миналия век в модата сега и особената естетика, която носят, изненадата не бива да е толкова голяма.

С такъв един тренд се занимаваме и днес - позабравената и дълбоко заровена в гардероба fanny pack чанта, наричана още преди с грозното име "паласка".

Безспорно чудата като силует, тя влиза в настоящия и предстоящия есенно-зимен сезон в нов прочит и забележителни интерпретации, вдъхващи нов живот с примери от Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga и DKNY...


Louis Vuitton


DKNY


Gucci

Недълго след като чантичката се разходи по дизайнерските дефилета, знаменитости и фешън момичета също бързат да я включат в гардеробите си, като, следва да признаем, резултатът съвсем не е лош. Закачена на колана или носена през тяло, тя влиза безпроблемно в кежуал стрийт съчетания с деним шорти и бял тишърт, които кореспондират по естетика с първоначалния замисъл на пипкавия аксесоар.

Но също толкова добри примери можем да видим и в по-строгите визии с костюми например, където контрастът между различните елементи идва като огромен плюс. Любопитно е още и предложението на София Ричи, при която брандираната с логото на Louis Vuitton чантичка, влиза в ролята на идеалния плажен аксесоар...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.