Следва

Летен Smart Test с Philips? Неусетен "флирт" и впечатляващи цветове!

Музикален ексхибиционизъм: Отиваме на КУПО-О-О-Н!

Въздухът не мърда, тотално лятно безвремие, което нахално и мъчително ни...

All About Life преди 6 години

Въздухът не мърда, тотално лятно безвремие, което нахално и мъчително ни кара да искаме да съблечем ВСЯКА–ЕДНА–ДРЕХА!

В офиса е горещо, не само заради това, че е 32 градуса, а и защото сме само жени (плюс едни страшен сладур), и понеже днес е "малкия петък" - решихме да започнем със забавленията от рано.

Винената чаша със столче е пълна със сок (за жалост), защото нали другото е непристойно, а и все още не е станало прилично време. Извираме от енергия, а съседите на "Хан Аспарух" са сериозно затормозени от различните музикални жанрове, които звучат от широко отворените прозорци.

Черпим ви... с любимите си парчета, които днес ще вървят на replay при нас. Ако ви се пие сок в компанията на чаровници, заповядайте - По дрехите ще ви посрещнем, а по музиката ще ви изпратим!

Play!

Цветина
Точно тази! Защото точно този MOOD... Една раница на гърба, широко отворения прозорец на колата да се бунтува в косите ми, да ми мирише вече на море и да съм русалка... Петък е близо! Плюс, клипът е ЖЕСТОК! 


Йоанна

Това звучи в главата ми от три дни. Супер chill. Вървя си със слушалки в уши, изпадам в безвремие и някак си забавям темпото. Обожавам ChilChildish Gambino, а това парче Redbone направо разцепва! Поздрав! 


Петя

Аз се събудих с Oceans на Рут Колева. Толкова ми е лятна, романтична и нежна... няма как денят ми да не е прекрасен. Честно да си кажа, слушам я и когато ми е студено, но лятото съвсем придобива смисъл- слагам слушалките и се пренасям на брега на океана!


Христиана
Средата на седмицата е, но мислите за джин на плажа през уикенда не ме напускат. В петък вечер скачам в колата и Parov Stelar определено ще звучи през 2/3 от пътуването. В офиса съм на вълна The Sun, а комбинацията от jazz, electro и breakbeat ме пренасят на 400км от София... някъде там, по пясъчните ивици около Созопол! 


Филип

Бавничкo!
Да, знаеш че от известно време наблюдавам те,стъпка по стъпка, днес искам да "танцувам" с теб, нежно, нежно, нежничко на ушенце да ми припомниш и бавничко да закрещиш ДЕ-СПА-СИТООО!!!

Искам да те проуча бавничко, с устни да те мина сладичко, твоите зони фатални в мен правят бум, бум, а на тялото ти ще сложа "подпис" мой, бум.

ДЕ-СПА-СИТО !!! Хайде с мен в Пуерто Рико.




Михаела

Едно свежо музикално предложение, което зарежда с много летни емоции. Този хит от миналото лято все още е на „мода„, а и как да не е. Всеки път когато , чуеш това парче , няма как да не избухнеш. Парти настроението е гарантирано. 


Леа

Чувайки това парче преди три години, сякаш ток мина през мен... От онзи, приятният, жегващият... От тогава това парче е в музикалния ми плейлист всеки ден, а понякога /като днес.../ дори по няколко пъти! Както се казва... "Любов от първо слушане!"



More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.