Следва

Първа рекламна кампания на Келър за Givenchy

Висш пилотаж: Жестока мода на борда на китайските авиолинии

В златната ера на международните полети, няма нищо по-хубаво от това да летим в облаците със стил...

All fashion преди 6 години

В златната ера на международните полети, няма нищо по-хубаво от това да летим в облаците със стил.

Китайските авиолинии Hainan Airlines обявиха колаборацията с модния дизайнер Laurence Xu. Ултра шик визията на кабинния екипаж отлита на следващо ниво.

Колекцията бе представена на седмицата на модата в Париж в началото на този месец. Облеклата – не можем да ги наречем „униформи“ – са вдъхновени от традиционната китайска рокля „Cheongsam“ и митичната птица Рок. Китайските мотиви са преплетени със западноевропейски, съвременни елементи. Xu се стреми да комбинира „почитаната азиатска естетика и силуетът на модерен западен костюм.“ Определено ефектът се е получил.



„Сътрудничеството между Hainan Airlines и Lawrence Xu е водещо за нас", казва Xu Fei, директор на китайските авиолинии. "Ние не само създаваме съвсем нова визия, но и показваме интернационализирания имидж на нашата авиокомпания“, допълва още тя.





"Особено по международните маршрути бихме искали да докажем на пътниците ни, че сме в крак с тенденциите“. Колекцията е част от програмата на Hainan Airlines за подобряване и разширяване на техните услуги.



 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.