Следва

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 17 до 23 юли

Първият фестивал Love Change Music Festival изгрява на 2 и 3 септември в Ловеч!

MORCHEEBA в оригинален състав и The Sweet Life Society откриват събитието на 2 септември...
 

Music преди 6 години

MORCHEEBA в оригинален състав и The Sweet Life Society откриват събитието на 2 септември!

Британската трип-хоп сензация MORCHEEBA и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнери на най-новият музикален фестивал у нас Love CHange Music Festival в Ловеч! Събитието ще се проведе на 2 и 3 септември в Парк на бившата казарма.

Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ ще посрещнем електронния гуру от Македония - DJAIKOVSKI с банда на живо и новата му вокалистка Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок банда - S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас.



Наред с международните участници, във фестивала ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър “Ловеч” и No Project Band.



Първото издание на Love CHange Music Festival ще предложи на гостите си качествена музика и забавления и на двата бряга на р.Осъм. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни занимания по време на уикенд фестивала, които ще се проведат в парк Стратеш. Очаквайте базар за дрехи, бижута и аксесоари, различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще допринесат за пълноценното изживяване както на гостите на фестивала, така и на жителите на града.



Билетите за фестивалът могат да се закупят от системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число: в Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, магазини “Техномаркет”, бензиностанции ОМV, Български пощи и други.

More Music