Ослепителен блясък и чисто нов живот на „Въртидрешка“!

12-07-2017 Текст: View Sofia/Press Фотография: Press, .NET
Добави коментар

Имате любим тоалет, но тайно мечтаете за нещо ново и интересно...? И колкото и да е любим, бихте дали всичко да го замените с нещо свежо и модерно...?

"Спасени" сте! И то не от кой да е, а... От петата поредна организация на платформата „Въртидрешка“!
С много блясък и пикантно клубно настроение, този път темата на събитието е Disco!Посетителите ще могат да донесат до 5 парти дрешки, които искат да споделят с останалите. Както обикновено, те ще бъдат поставени на обозначени за целта места и всеки ще има възможността да избере за себе си толкова, колкото му се прииска, тук ограничения няма да има.Разбира се, добре е предварително да сме се погрижили за тоалетите, които ще споделим с другите, все пак искаме да сме великолепни, нали? Какво по-хубаво от лято, коктейли, диско музика и парти дрешки? За доброто настроение ще се погрижи Dj Tot-F. Той ще подсили емоцията с фънки музика, а за разкош ще има и коктейли на промоционални цени.

Така гостоприемните създатели на Empty Your Wardrobe и този път доказват отдадеността си, като каузата която стои зад инициативата е повече от благородна - ще се обърне внимание на проблем, който за съжаление се превръща в съдба за доста жени в България и за който не се говори много и публично – ракът на шийката на матката, като можете да се познаете с повече детайли за цялото събитие  тук.

 

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Стрелките на свободата

Виж още
Стрелките на свободата

Жълт бутон

Кристиано потвърди: Джорджина чака бебе!

Кристиано потвърди: Джорджина чака бебе!

Виж още