Следва

12 юли. 33 градуса. Един ден в детайли. Една чаша лед.

Ослепителен блясък и чисто нов живот на „Въртидрешка“!

Имате любим тоалет, но тайно мечтаете за нещо ново и интересно...

All About Life преди 6 години

Имате любим тоалет, но тайно мечтаете за нещо ново и интересно...? И колкото и да е любим, бихте дали всичко да го замените с нещо свежо и модерно...?

"Спасени" сте! И то не от кой да е, а... От петата поредна организация на платформата „Въртидрешка“!
С много блясък и пикантно клубно настроение, този път темата на събитието е Disco!



Посетителите ще могат да донесат до 5 парти дрешки, които искат да споделят с останалите. Както обикновено, те ще бъдат поставени на обозначени за целта места и всеки ще има възможността да избере за себе си толкова, колкото му се прииска, тук ограничения няма да има.



Разбира се, добре е предварително да сме се погрижили за тоалетите, които ще споделим с другите, все пак искаме да сме великолепни, нали? Какво по-хубаво от лято, коктейли, диско музика и парти дрешки? За доброто настроение ще се погрижи Dj Tot-F. Той ще подсили емоцията с фънки музика, а за разкош ще има и коктейли на промоционални цени.





Така гостоприемните създатели на Empty Your Wardrobe и този път доказват отдадеността си, като каузата която стои зад инициативата е повече от благородна - ще се обърне внимание на проблем, който за съжаление се превръща в съдба за доста жени в България и за който не се говори много и публично – ракът на шийката на матката, като можете да се познаете с повече детайли за цялото събитие  тук.

 

More All About Life