Следва

Дизайн за вдъхновение: Opus-Atlantis

Absolut стоят зад житните кръгове, които се появиха до Равно Поле

Мащабна житна инсталация беше сцена за звуково-светлинно шоу, с което брандът стартира нова инициатива...

All About Life преди 6 години

Absolut постави начало на новата си инициатива за повече толерантност и чуваемост между феновете на различните музикални стилове под надслов „Да се чуваме повече“.

Кампанията бе представена със зрелищна инсталация от житни кръгове насред полята и звуково-светлинен пърформънс, на който станаха свидетели някои от най-популярните музикални звезди в страната, сред които Орлин Павлов, Поли Генова, Рут Колева, Дивна, Прея, Кристина Димитрова, Сашка Васева, Григовор, Жлъч и Гена, Иво Димчев, DJ Steven, Ясен Петров и Момчил Колев от известното българско дуо Дони и Момчил.



Кампанията
цели да насочи внимание към колаборации на музикални изпълнители от различни жанрове и отправя послание към феновете да бъдат по-толерантни и да се отърсят от предразсъдъците, свързани с любимите им стилове, и хората, които ги харесват или не.



Необяснимите житни кръгове бяха засечени от очевидци в средата на миналата седмица
и набраха много споделяния и популярност в медии и социални мрежи. Големината им е с диаметър над 50 метра, а за светлинното шоу са използвани над 500 метра LED ленти.

На събитието стана ясно, че инсталацията е създадена, за да привлече внимание към темата за толерантността и да спечели повече съмишленици към каузата за пренебрегването на предразсъдъците в музиката.



Проектът на Absolut ще се развива през следващите месеци и ще представя неочаквани музикални срещи, за да чуем и видим на една сцена артисти, чиито фенове обикновено не биха се смесили.

Инициативата е вдъхновена от факта, че музиката е най-близо до сърцето на съвременния човек и в музикалните предпочитания предразсъдъците са най-явни.

Именно затова за старта на кампанията на една сцена застанаха Иван Шопов, който създава електронна музика, и Теодосий Спасов, който свири на кавал. Двамата заедно представиха пред гостите най-новия си проект InFusion.



Пърформънсът
се случи на сцена в средата на житните поля в покрайнините на София до с. Равно Поле, a изпълнението беше синхронизирано със светлинно шоу върху житните кръгове.

Житното поле – център на пърформънса, е символ на произхода на водка Absolut. Това е поредният проект на Absolut в България, който подкрепя изкуството и да предизвиква артисти и фенове да надскочат собствените си граници.

More All About Life