Следва

#foodlovers! Горещият Lunch Box на Христиана vol.2

Дизайн за вдъхновение: Opus-Atlantis

20,500 метра квадратна Атлантида на Paul McClean...

All About Life преди 6 години

20,500 метра квадратна Атлантида на Paul McClean, загадъчно, 100 милионно, откриващо се на повърхността, същинска луксозна "крепост" в Бевърли Хилс.

Ако бяхте Клеопатра потопена в злато, идеално бихте се композирали в музея на минало-бъдещата цивилизация на Lamborghini Aventador Roadster, Rolls-Royce и десетте "нимфи", подходящи за тях. Когато Амон Ра и Зевс съединиха силите си и създадоха изчистения перфекционизъм - OPUS, настана същински медиен апокалипс.

Бъдете първата Афродита, родена от 170-те кристални мехурчета и бутилки, а от другите 994 нека се родят вашите феи помощници.

Феерично стъпете на луксозните Roberto Cavalli детайли на пода и внимателно седнете на 15-местния, с извит екран, "гладиаторски театър". Пуснете се по вълната в интериорния водопад до седемте спящи морета (баните) и елегантно продължете в единадесетте океански спални. Към 03:15 в името на страстта, емоционално се потопете в райските води на двата басейна - Оpus-Atlantis.

Истинското име на имението е Opus, а Atlantis e нашето олицетворение... Потопете се в един разкош за сетивата:

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.