Следва

От архива - Поетическите вдъхновения на Vogue Italia

Петте неща, които харесахме в модата

Едно от нещата, които ни направиха силно впечатление през изминалата седмица е гримът, с който манекенките...

All fashion преди 14 години

1. Гримът на Chanel



Едно от нещата, които ни направиха силно впечатление през изминалата седмица, е гримът, с който манекенките дефилираха на колекцията на Chanel за Resort 2010. Гримът е силен, но едновременно с това е и някак си нежен. Хареса ни идеята за силно опушен грим в нежни нюанси на черното и кафявото и изчистените устни без гланц.

2. Cache Outlet



Вече можеш да пазаруваш дрехи и аксесоари с марките Y’s, Y-3, Neil Barrett, Dior Homme, Calvin Klein Collection и др. на цена минус 50%. Аутлетът на бутик Cache се намира точно на ъгъла на ул.Раковска и на бул.Васил Левски.

3. Канйе Уест за Louis Vuitton



Рапърът е известен с манията си към френската марка и дори направи обувки в лимитирана серия за тях. След като от компанията обявиха, че всички обувки са се разпродали, сега компанията и американският изпълнител се готвят да повторят успешната си колаборация като създадат нова колекция от обувки. Очакваме я с нетърпение.

4. Vionnet First Collection



През миналата седмица асистентката на Миуча Прада представи първата си колекция на марката си с името Vionnet. Асистентката на италианската дизайнерка, която е работила 13 години за нея, най-накрая е създала собствена колекция, която се приема много добре, въпреки че се забелязва силно влияние на стила Prada. Дали марката ще присъства в София, само времето ще покаже.

5. Разпродажбите



Дойде времето на сериозните разпродажби като на повечето места в момента отстъпките варират между 50 и 70%. Точно заради това тези седмици са най-любимите ни от годината. Кога ще можеш да си купиш рокля на Yves Saint Laurent за 900 лв или обувки Prada за 200. Никога. Затова нападай.

More All fashion