Днес опитваме: Изкушенията на New Bloom Winery!

Петък е. Лято е. За да бъдем в унисон с ярките слънчеви лъчи и горещите, съблазнителни нощи...

Петък е. Лято е. За да бъдем в унисон с ярките слънчеви лъчи и горещите, съблазнителни нощи, ще изберем компанията на най-новото вино New Bloom. Името му говори само за себе си… ще разцъфнем, ще се заредим емоционално. New Bloom е чудесен комплимент за предстоящия уикенд, който определено ще погъделичка вкусовите ви рецептори, а и не само… Опасният му чар ще отключи най-интригуващите ви страни.В сърцата ни се усеща тръпка от извънредно успешния нов български продукт на New Bloom Winery - там, където слънчевите лъчи се срещат с ослепителната Тракийска низинаДоверяваме се на родната изба, защото сме сигурни в смелата й заявка, че прави модерни вина за модерни хора. 

New Bloom Winery притежава 6000 дка собствени лозови масиви, разположени в землищата на селата Герово, Найден, Правище и Драгомир. Отглежданите собствени сортове грозде са както популярните Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран, Сира, Шардоне, Совиньон Блан и Мускат, така и нетрадиционните и нови за страната ни сортове като немските Дорнфелдер, Регент, както и Глера (от който се прави Просеко). Познаваме я и като производител на Verano Azur( което плува свободно в басейна по-долу), Pixels, F2F.С удоволствие и наслада се докосваме и до ДВЕТЕ нови попълнения.

Бялото New Bloom е съчетание между Кралят на белите сортове – Совиньон блан и най-продаваното вино в света Шардоне. Усещат се ароматни нотки на зеленина – киви, лайм и екзотични плодове – манго, маракуя, а вкусът оставя траен спомен с нежен бариков финес.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.