Следва

Тайната на красивата коса се крие в... КУХНЯТА: 5 бързи и лесни DIY маски

Кой кой е в КРАСОТАТА днес: Японската марка Albion

Когато избирате грижата за кожата ви, грабвате ли първия продукт, който хване окото ви в магазина?

Hair преди 6 години

Брандът Albion съществува от 1956 г. в Япония. Доста по-късно започва да се продава в Сингапур – през 2013 г. Любопитно е как тези бюти продукти са успели да оцелеят като бранд и продължават да се справят толкова добре, без дори да имат фронтфейс, който да ги представя пред света…

Когато избирате грижа за кожата, грабвате ли първия продукт, който ви хване окото в магазина? Или добрата реклама и два-три билборда по пътя към мола ви убеждават да заложите точно на тази козметика?

Не, ние жените винаги проучваме тези неща добре, особено що се отнася до продуктите за красота, питайки някого, на когото вярваме, опитвал определен продукт и с доказателства от първо лице за благоприятни резултати. Препоръките от уста на уста са неизвестните канали на разпространение на един продукт, на което често марките разчитат.

Точно това е тайната на козметиката на Albion (името й произлиза от старото наименование за Великобритания), която продължава да се произвежда вече 60 и отгоре години.



За да познаете истински бранда Albion, трябва да изпитате невероятния японски начин на обслужване на клиентите на техните гишета, където всичко е толкова прецизно, че дори получавате специални висококачествени памучни тампони, с които да прилагате продуктите върху кожата си. Консултантите ви разкриват всяка подробност за продуктите, както и за всичките им възможни приложения.

Най-продаваният продукт на марката от 1974 г. е балсамът за кожа. Когато се използва заедно с млякото за кожа на Albion - което има няколко разновидности - той възстановява здравето на кожата, така че вашият тен е лъчезарен и балансиран.

Козметиката на Albion е толкова убедителна, че много от продуктите се изчерпват изключително бързо. А гримовете, които често излизат в лимитирани серии, понякога налагат ограничения на клиентите в купуването само на две-три бройки.

Ето и топ 5-те продукта от Albion, които да направите и невъзможното да опитате:

Балсам + мляко за кожа

Този класически продукт на марката, наречен Skin Con, е наистина вълшебен, особено ако го използвате с мляко за кожа за по-силен ефект. Балсамът е правен на остров Хокайдо и възстановява естественото състояние на кожата, регулирайки излишния себум.

Избелваща терапия

Продуктът Excia White Whitening Immaculate Essence IDD използва коева киселина и нанотехнологии, за да се бори с упоритите петна по кожата. Това е 28-дневна терапия, която премахва и жълтеникавите тонове на кожата, които много азиатски жени не харесват. Въпреки тежката цена от 335 долара, терапията се купува от клиентите често и в цели кутии, което пък свидетелства за смайващ ефект.

Избелване на интензивни петна

Едно от прекрасните неща в Albion са техните нововъведения и усъвършенствани формули. Такъв е и продуктът Excia Whitening Intensive Spots. Той има кръгла, стик-форма за по-удобно нанасяне и дълбоко проникване в кожата, където има по-тъмни петна.
Серумът струва 197 долара, като е доста по-силен от предходния.


Лифтинг фон дьо тен

Фон дьо тенът Excia Lifting Emulsion White Foundation SPF47/PA+++ ($201) е най-доброто покритие, което се е срещало на пазара от известно време. Формулата в продукта кара кожата не само да се стегне и да й придаде лифтинг ефект, ами и кара лицето да изглежда по-слабо.

Пудра

Невероятната пудра La Poudre Haute Nuance има най-леката текстура, която не придава неприятното усещане за маска върху кожата. Тя се предлага в четири нюанса, като е един от бестселърите на бранда.
Формулата е устойчива на вода, както и на естественото омазняване на кожата. Тъкмо затова пудрата е чудесна за топлия климат в момента, а красивата ретро опаковка я прави и съвършен аксесоар.

More Hair