Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 17 до 23 юли

На 18-ти юли можете да се насладите на нестихващата страст, ентусиазъм и...

Изложбата:

На 18-ти юли можете да се потопите в нестихващата страст, ентусиазъм и талант на изложбата "Керамични отражения", която ще бъде открита в галерия Дебют.Представяйки част от семестриалните задачи на студенти по керамика в Нов Български Университет, по време на изложбата ще можете да се запознаете с редица интересни техники за обработка и декорация, всяка уникална сама по себе си.

 Оставяйки ни частица от себе си, всеки един от младите таланти представени на тази изложба "опитомява" изразните средства в керамиката, предоставяйки ни възможност да се насладим от 18 до 27 юли, на бул. Васил Левски 62.

"Опитоми" думите заедно със "Заешка дупка":

Вече е факт и официалното откриване на приема на бъдещи курсисти в творческа академия "Заешка дупка", където не само можете да разгърнете талантите си, а и да се забавлявате с думи, поетични двубои, специални събития и възможност за реализация!Запознайте се с повече информация тук и побързайте, тъй като приемът ще продължи само до 25-ти август!

Aперитиво В Града x Les Apéros:

Летни и много горещи парчета, освежаващи напитки, истинска белгийска бира и ароматни вкусотий...? Звучи повече от обещаващо,като можете да се насладите на всичко това само след няколко дни - на 19-ти юли, с Les Apéros!Музиката:

Музика, природа, приятна компания и страхотно време? На 22 и 23 юли можете да се потопите в мелодичен свят с много зеленина, като посетите проект "Музикалните паркове на София"!

Настроението ще е повече от слънчево, а за повече информация тук.Филмът:

В Лятното кино соаре на Гранд хотел София, на 20-ти юли отново можем да се поглезим с чаша вино в ръка и филмът "Маймуна"! Заразително настроение, неочаквана история за една необикновена любов, в компанията на много апетитни брускети и петифури...

Какво по-подходящо от това тук, за да стане една незабравима четвъртък вечер?   История в изложбата:

Колко е пъстра тази седмица, а имате и покана за изложбата „Апостолът и неговото време през погледа на българските художници“ също!
Откриването ще се състои в Галерия на открито в Градина „Кристал“ на 17 юли, от 11.00 часа, а творенията ще говорят сами за себе си!

Книгите:


Следобедна почивка с книга в ръка? Ето предложенията ни за тази седмица!

Първото ново попълнение, което предлагаме за библиотеката ви е "Катастрофа" на Джеймс Г.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.