Следва

Lana Del Ray пусна новия си албум ‘Lust For Life’

Петте любими парчета на... Гергана Малкоданска

Горещият сезон вече не е толкова горещ, нито пък лятно слънчев...

Music преди 6 години

Това момиче говори с вятъра, увещава виелиците, много близо е до слънцето. 

Чаровната Кралица на прогнозата винаги с широка и прекрасна усмивка знае, ако навън вали, както и че, какво като вали, то ще е за малко и, почти, няма да го усетим.

Днес обаче с Гергана Малкоданска не си говорим за превалявания или горещини, а за музика, напеви и рефрени, от летни по-летни, та-рири-рам, и още нещо, съвсем от душа и сърце! 

Крачим по музикалната стълбица на Гери, енергична и запяваща:


 
Maroon 5 - She Will Be Loved

Без грам съмнение - моето първо място! Обожавам я! Успокоява ме! Вдъхновява! Преди известно време бях на коцерт на Maroon 5 и спомените, които запазих от там, са наистина прекрасни.

Michael Kiwanuka - Cold Little Heart



Трябва да я чуете тая песен. Задължително е дори! Манията ми по нея тръгна от един сериал, който започва и свършва с откъс от парчето. А аз наистина рядко гледам сериали. Но тук си залужават - и песента, и сериалът. Името му е “Big little lies”.

Justin Timberlake - What Goes Around... Comes Around



Основно правило и в живота - всичко се връща, нали така? За щастие, не само лошото има способността на бумеранг, но и доброто. А и не си представям моите любими 5 без Джъстин.

Б.Т.Р. – Елмаз и Стъкло



Аз съм изключително верен почитател на българската музика! Слушам както песни на БТР, Сигнал, Д2, така и на повечето наши модерни изпълнители - Михаела Маринова, 100 Кила, Павел&Венци Венц, Жана Бергендорф. Браво! Гордея се с българската музика и я подкрепям с две ръце!

The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This



Новата ми “зарибявка”, ако мога така да го нарека - имам способността да си набелязвам песни и след това да ги слушам в продължение на дни без да спирам. Е, този хит е такъв. Ритмичен, свеж, идеален за пеене (викане) в автомобил по време на шофиране или по-нервно състояние. Абе, лято да е!

More Music