Следва

45 в снимки: Най-запомнящите се модни моменти от "Игра на тронове"

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Ким не изневерява на себе си!

Следва да признаем, че през последната една година стилът на Ким Кардашиян значително се промени към по-добро. Но след случка като тази, която ви представяме сега, иска ни се да си върнем думите назад. Риалити звездата е забелязана в петък вечер в Калабасас, Калифорния във вид, олицетворяващ лошия вкус.

Изцяло прозрачната рокля на 36-годишната Ким дава добър поглед към бельото й или по-скоро липсата й на такова отчасти. Като допълнение на безумната визия идват пластмасовите прозрачни обувки, които никак, ама никак не стоят красиво на стъпалата на скандалната дама. Но не можем да отречем обаче, че винтидж палтото Jil Sander, наметнато върху цялото това безумие, е забележително...

Майли в неудобна ситуация

Неотдавна се разви малък интернет скандал с главни участници Майли Сайръс и дуото зад Dolce&Gabbana, в който младата изпълнителка открито напада италианските дизайнери за подкрепата им към Мелания Тръмп, с чиито политически възгледи тя не е съгласна. Едва месец обаче след разменените в Instagram реплики, 24-годишната изпълнителка се появява на корицата на американското издание на Harper's Bazaar с рокля на гореспоменатите италианци. Дали осъзнава, че постъпката й е неразумна и желае да се помири с тях, или пък просто не имала глас в цялата организация на снимките, не знаем, но пък Доменико и Стефано очевидно са готови да загърбят враждата: те публикуват снимките на Майли от сесията с хаштаг #mileycyrusLovesDG...



Линдзи Уиксън се пенсионира

Едно от особено познатите лица в модната индустрия, Линдзи Уиксън напуска окончателно модния бизнес заради непоправима травма на крака. На едва 23-годишна възраст, Линдзи може да се похвали със забележителни успехи, включващи дефилета и рекламни кампании за най-големите светила в модната индустрия.

В пост до своите последователи, красавицата пише следното: "До всички мои модни фенове, тъга ви уведомявам, че травмата ми на крака не ми позволява да продължа да бъда част от бизнеса на високи токчета. Имам артистична страна обаче, която иска да изгрее. Чувствам, че този здравословен проблем идва на точното място в точния момент, за да ми покаже, че трябва да продължа напред. Модната индустрия ми показа страшно много неща и съм изключително благодарна за научените уроци. Сега повече от всякога трябва да послушам тялото си и кротко да продължа в друга посока. Искам подкрепата ви в новите ми начинания, включващи интериорен дизайн, скулптура и грънчарство..."



R.I.P. Colette

Миналата сряда модните среди бяха разтърсени от новината за затварянето на емблематичния френски бутик с 20-годишна история. Триетажният магазин на Rue Saint-Honoré, превърнал се в емблема, е една от любимите дестинации за шопинг на модния свят. (Дори на самият Карл Лагерфелд!)

Затова новината за затварянето му е напълно шокираща. Със своите капсулни колекции, специални колаборации, произведения на модерното изкуство, множество fashionable аксесоари, сувенири, книги и разбира се, легендарното кафе, бутикът привлича посетители от целия свят.

Утвърденият бранд продължава продажбите си онлайн, но ние бихме побързали да запазим полет до Париж, за да си направим последна снимка за Instagram пред Colette преди да бъде затворен през Декември.

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.