Следва

„Камуфлаж за Пирин“: Първата модна колекция на WWF България

45 в снимки: Най-запомнящите се модни моменти от "Игра на тронове"

Седмият и така чакан сезон на "Игра на тронове" вече започна...

All fashion преди 6 години

Седмият и така чакан сезон на "Игра на тронове" вече започна, а ние искаме да може да имаме всички епизоди и да ги изгледаме буквално на един дъх... разбирате, нали?

Е, очевидно няма да ни се получи, затова за утешение се връщаме назад във времето и, докато чакаме новите серии, се посвещаваме на най-интeресните модни моменти в развитието на любимците. А и, в крайна сметка, костюмите в сериала са вдъхновени от толкова много култури и крият такова мистично очарование, че ни се иска моментално да ги "откраднем" и за нашия дрешник (особено роклите на Денерис или пък тези на Елария Санд и Мирцела Баратеон)

Рокли, роби, брони и какви ли не още средновековни съвършенства. От сватбената рокля на Санса до зимното палто на Джон Сноу, в галерията горе >>> най-добрите визии от Седемте кралства.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.