Следва

Моделът в хиджаб Халима Аден с първа рекламна кампания

Resort 2018: Max Mara

Как би изглеждал гардеробът на архитектката Айлин Грей през 2018 година?...

All fashion преди 6 години

Как би изглеждал гардеробът на архитектката Айлин Грей през 2018 година?

Ориентир за круизната колекция на Max Mara става именно нейният стил. Айлин Грей е френска архитектка от първата половина на XX век. По запазените й фотографии можем да заключим, че гардеробът на Грей се е свеждал до бели ризи и мъжки костюми.

Креативният директор на Max Mara Ян Грифитс в новата колекция избягва директното цитиране на стила на ефектната дама, но открито заимства аскетизма й и умението да се придържаш към стила на времето си.

Образът на този съживен стилов колос през 2018 година ще се олицетворява от ризи с мъжка кройка, пясъчни костюми в духа на power dressing и гащеризони.

Цялата колекция в галерията горе>>>



Кейтлин Aйлин Морей Грей е ирландски архитект, дизайнер на мебели и пионер в Модерното движение на архитектурата. Родена на 9-ти август 1878 година в Енискорти и починала на достолепната възраст от 98 години на 31-ви октомври 1976 година.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.