Следва

10 неща, които трябва да знаем за: Адуа Абоа, моделът с кауза

Моделът в хиджаб Халима Аден с първа рекламна кампания

Звездата на мюсюлманската мода се показа и на света в рекламната кампания...

All fashion преди 6 години

Звездата на мюсюлманската мода се показа и на света в рекламната кампания на интернет-магазина The Modist /който има и магазини в Лондон и Дубай/.

19-годишната Халима Аден снима първата си рекламна кампания, представяйки капсулна колекция дизайнерски кафтани, подходящи за празника Рамадан.



Халима е първата участничка в "Мис САЩ", която се състезава в конкурса, без да сваля хиджаба си. По-рано мюсолманката се снима с Марио Соренти за Карин Ройтфелд, участва в ревюта на Yeezy Season 5, Alberta Ferretti и Max Mara.



Халима Аден е родена в лагер за бежанци на границата между Кения и Сомалия. На 7 години емигрира в САЩ със семейството си. Процесът на асимилация на новия континент се случва сложно и болезнено, затова и момичето не коментира по никакъв начин ранното си детство и юношество.





More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.