10 неща, които трябва да знаем за: Адуа Абоа, моделът с кауза

Моделът, Адуа Абоа, има в себе си по равно количество от Англия, Гана и Америка...

Моделът, Адуа Абоа, има в себе си по равно количество от Англия, Гана и Америка. 25-годишната екзотична красавица с дълбок поглед, удивителни лунички, съвършено карамелена кожа и късо подстригана червеникава коса, не остава незабелязана, където и да се появи- не само заради удивителната си красота, но и със силното си присъствие. Етикетът It girl не е нещото, което би искала да стои до името ѝ, а и според нас, актриса, феминист и активист ѝ отиват в пъти повече.

Успешната кариера и широката усмивка не подсказват за трудните ѝ преживявания, продължили само допреди няколко години. Тежка депресия и проблеми с алкохола и наркотиците я докарват до състояние, в което е готова да отнеме живота си. Днес всичко това е вече в миналото, а Адуа е във вихъра си.

Малка част от всички дефилета, в които е участвала, са тези на Kenzo, Dior, Chanel, Fendi, Erdem и Versace, a лицето ѝ е украсявало кориците на редица известни списания. Успяла да превъзмогне проблемите си, Адуа не само не се страхува да говори за преживяното, но и използва известността си като платформа за популяризиране на душевните проблеми. Надява се, че ще успее да вдъхнови хората да потърсят помощ преди да са достигнали състоянието, в което е била самата тя.

Енигматичната Адуа безспорно е едно от най- удивителните лица в модните среди в момента и няма признаци това скоро да се промени. Ето десет от нещата, които трябва да знаем за нея:

Кариерата в модната индустрия се предава по наследство

Майка ѝ, Камила Лоутър, е от основателите на британската модна мениджърска компания CLM, а баща ѝ, Чарлс Абоа, се занимава с търсенето на локации за фотосесии.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.