Следва

KARA WRAP

Instagram, Instagram, какво направи ти с нас?

През последните години Instagram заема ролята на един от най-влиятелните модни диктатори...

All fashion преди 6 години

Първа част: Мода

През последните години Instagram заема ролята на един от най-влиятелните модни диктатори. Оказа се, че може да предложи много повече на човечеството освен губене на време. Кой пък би предположил?

Нека видим как:
Хора от всяка точка на земята имат възможност за изява в своя собствен профил, показвайки любимите си дрехи, аксесоари, прически, грим и т.н. с помощта на снимков или видео материал, придуржен с кратко описание и N на брой хаштагове, чрез които да се популяризира постът. За един час прекаран в апликацията можем да се сблъскаме с най-различни колоритни визии, които да ни послужат за вдъхновение и да задейсват креативното ни фешън мислене.

На всяка от нас се е случвало денят й да започне с истерия пред гардероба „Нямам какво да облека?!“ и в подобна ситуация най-логичното нещо, което може да се предприеме е десет минутна нервна криза и самосъжаление, че трите рокли, които сме купили през изминалия месец са вече твърде стари и общо взето гардеробът ви е най-големият враг.,

Честно казнао, малко ни е срам да кажем колко пъти на седмица, а понякога и на ден, ни се е случва да се тръшкаме с фасон пред закачалките, но нали все пак трябва да се научим да излизаме от зоната си на комфорт, ще си признаем – средно между осем и десет пъти при наличието на седем дни. Определено имаме проблем, за който отказваме да говорим, но пък и постепено сами със себе си - намерихме решение, а именно навлизането на инстаграм в ежедневието!

Така лека полека намалихме тези си трагикомични ситуации поне с една идея. Всичко стана с помощта на няколко симпатични концептуални профила, чиито непрестанни публикации съдържат безброй идеи за дневен и вечерен аутфит. Най-хубавото на тези страници е, че подбират постовете си от много различни места и наистиа може да се намери за всеки вкус по нещо – от изчистена елегантна визия за поредния бизнес обяд до цветни флорални елементи за лежерните дни. През цялата година са на разположение идеи за летни и зимни облека, а само с едно рефрешване на страницата и ще има качено нещо ново. Предоставям ви списък с на малки тайни и дано послужат като превенция срещу тази безбожна сутрешна драма, с която мацките се справяме всеки ден!

Enjoy:

1. Chique_le_frique





2. Street_style_paris





3. Milano_streetstyle



4. Stylaholik


5. I_am_fashion






В заключение бих могла добавя, че внушителният брой на последователите им е достатъчно показателен за това до колко полезни могат да ни бъдат!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.