Следва

KARA WRAP

Instagram, Instagram, какво направи ти с нас?

През последните години Instagram заема ролята на един от най-влиятелните модни диктатори...

All fashion преди 6 години

Първа част: Мода

През последните години Instagram заема ролята на един от най-влиятелните модни диктатори. Оказа се, че може да предложи много повече на човечеството освен губене на време. Кой пък би предположил?

Нека видим как:
Хора от всяка точка на земята имат възможност за изява в своя собствен профил, показвайки любимите си дрехи, аксесоари, прически, грим и т.н. с помощта на снимков или видео материал, придуржен с кратко описание и N на брой хаштагове, чрез които да се популяризира постът. За един час прекаран в апликацията можем да се сблъскаме с най-различни колоритни визии, които да ни послужат за вдъхновение и да задейсват креативното ни фешън мислене.

На всяка от нас се е случвало денят й да започне с истерия пред гардероба „Нямам какво да облека?!“ и в подобна ситуация най-логичното нещо, което може да се предприеме е десет минутна нервна криза и самосъжаление, че трите рокли, които сме купили през изминалия месец са вече твърде стари и общо взето гардеробът ви е най-големият враг.,

Честно казнао, малко ни е срам да кажем колко пъти на седмица, а понякога и на ден, ни се е случва да се тръшкаме с фасон пред закачалките, но нали все пак трябва да се научим да излизаме от зоната си на комфорт, ще си признаем – средно между осем и десет пъти при наличието на седем дни. Определено имаме проблем, за който отказваме да говорим, но пък и постепено сами със себе си - намерихме решение, а именно навлизането на инстаграм в ежедневието!

Така лека полека намалихме тези си трагикомични ситуации поне с една идея. Всичко стана с помощта на няколко симпатични концептуални профила, чиито непрестанни публикации съдържат безброй идеи за дневен и вечерен аутфит. Най-хубавото на тези страници е, че подбират постовете си от много различни места и наистиа може да се намери за всеки вкус по нещо – от изчистена елегантна визия за поредния бизнес обяд до цветни флорални елементи за лежерните дни. През цялата година са на разположение идеи за летни и зимни облека, а само с едно рефрешване на страницата и ще има качено нещо ново. Предоставям ви списък с на малки тайни и дано послужат като превенция срещу тази безбожна сутрешна драма, с която мацките се справяме всеки ден!

Enjoy:

1. Chique_le_frique





2. Street_style_paris





3. Milano_streetstyle



4. Stylaholik


5. I_am_fashion






В заключение бих могла добавя, че внушителният брой на последователите им е достатъчно показателен за това до колко полезни могат да ни бъдат!

More All fashion