Следва

8 маски за сияйна кожа

Три за щастие: Рокли за милиони, торти по 90 килограма... сватбите на Доналд Тръмп

Президентът на голямата страна - Тръмп, е от хората, които не пестят средства...

преди 6 години

Президентът на голямата страна - Доналд Тръмп, е от хората, които не пестят средства и държат всички да знаят и виждат какво и колко точно се харчи. Все пак замах от този тип определено впечатлява.

Държавният глава живее охолен живот и никак не се притеснява да навира това в очите на когото му е интересно, още по-малко пък не обича да угажда на жените, с които е.

А и, какво можем да очакваме от мъж, чийто апартамент в Ню Йорк е буквално "потопен" в злато?

Връщаме лентата назад и, в подкрепа на гореказаното, разнищваме до последен детайл ТРИТЕ безобразно разкошни и луксозни сватбени церемонии на държавния глава на САЩ:

Сватба 1: Ивана Тръмп

"Оригиналната съпруга", както я наричат, Ивана Зелничкова се омъжва за Доналд през 1977 година. Странно, но от церемонията на младите влюбени няма нито една снимка. Според клюките обаче двойката се венчава чак след като подписва скандален предбрачен договор, който позволява на Ивана да задържи всичките скъпарски бижута, които Тръмп й подарява по време на връзката им, но не и да има дума над банковите му сметки или имоти.

Всъщност сватбата на Ивана и Доналд е доста интимна и малко детайли излизат наяве, дори след толкова много години. Двамата си казват заветното "Да" в Ню Йорк, като на церемонията дори присъства тогавашният кмет на града. Впоследствие, Ивана се превръща в бизнес партньор на любимия си, като ръководи хотелите му и му ражда цели три деца: Доналд младши, Ерик и Иванка. Любовта им трае повече от три години, но все пак завършва с ужасен развод през 1990 година, когато става ясно, че Тръмп има афера с друга жена.

Сватба 2: Марла Мейпълс

В крайна сметка Доналд потвърждава, че е изневерявал на законната си съпруга с Марла Мейпълс. През декември 1993 година той и любовницата му вдигат пищна сватба в балната зала на хотел Plaza Hotel, собственост на Тръмп. Тя е облечена в дизайнерска рокля, дело на Carolina Herrera и носи тиара, струваща 2 милиона долара.

"Имаше ужасно много камери и фотоапарати. Хиляди бели орхидеи и тиара с 325 диаманта на стойност 2 милиона. На всичкото отгоре гостите се наслаждаваха на хайвер за около 60 хиляди долара", гласи част от статия за сватбата на Доналд и Марла в The Washington Post.

В крайна сметка и този брак на Тръмп не просъществува и с госпожа Мейпълс, от която има дете още преди да се венчаят, се развеждат през 1999 година.

Сватба 3: Мелания Тръмп

Заветната година е 2005-та, а Доналд с охота взима за трета жена моделът Мелания Кнаус. Двойката се жени на луксозна скъпарска церемония във Флорида, а листът с имена на гостите е умопомрачителен. Според Forbes роклята на Мелания /от Dior, точно като на Миранда Кер от този сезон/, струва над 100 хиляди долара и по нея за хвърлени над 500 часа ръчна изработка.

Близо 10 хиляди цветя са използвани за украса, а сватбената торта на новото семейство Тръмп все още се води най-скъпата в историята на звездните сватби, само тази на принц Чарлз и Даяна я превъзхожда. Седем етажната тортата тежи над 90 килограма и е правена от двама от най-добрите сладкари в продължение на два месеца. Ако това вече ви дойде в повече, дори не си помисляйте да четете за 25-каратовия диамантен пръстен, който Тръмп дава на Мелания за 10-та им годишнина през 2014 г. Само ще вметнем, че струва 3 милиона долара.





More