Следва

Слънчев ден

Мъжка чанта?! Защо да я нося?!

Мъжката чанта си е задължителен аксесоар от където и да го погледнеш, що се отнася до битуването ти в града...

Fashion преди 14 години

Мъжката чанта си е задължителен аксесоар от където и да го погледнеш, що се отнася до битуването ти в града.

Всеки мъж, независимо с какво се занимава има нужда от чанта, в която да събира всичко. Имайки предвид че модерният мъж носи органайзер, телефон, портфейл, ключове, кредитни карти, део стик, документи, цигари, очила и куп други неща, то чанта е първото нещо, за което ще си помисли.

Чантата е нужна защото всички тези неща, които модерния мъж използва в ежедневието си не могат да се съберат в джобовете на джинсите му, а и дори и да могат да се съберат там, то тогава той не би изглеждал добре.

Преди време чантите бяха с големи дръжки и се носеха през гърдите, след това и малките чанти в същия вариант бяха модерни. От около две години насам се забелязва и една нова тенденция чантите да напомнят много на дамски, да са с къси дръжки и да се носят в ръка. Това лято тенденцията е в своя бум, като в магазините, родни и чужди, има изобилие от предложения за чантите за господата.



Ние страшно много харесваме тези, като отиват на всеки млад, модерен мъж, който има добър вкус и не прекалява. Все пак не може мъжът да теб да е с по-ефектна чанта от твоята.

More Fashion