Следва

Петъчен Somersby БЛИЦ: Стефан Василев

Свирките вече не са това, което бяха

Теми табу вече няма, сексът е една от тях...

Love преди 6 години

Теми табу вече няма, сексът е една от тях.

В последно време оралният секс е право в окото на бурята. Не обаче защото е умопомрачително готин, а защото би следвало вече да не го правим.

Трудно разбираемо е, знаем, но всъщност съвсем наскоро Световната здравна организация издаде (цитираме) "строги препоръки" за предпазването от гонорея, сифилис и хламидия.

Свирките вече не са това, което бяха, не само защото има жени, които ги правят с презерватив (нещо, което категорично убива всякакво удоволствие, сори), ами защото според статистиката могат да пренесат бактерии, които са резистентни на лекарства и никак небезопасни.

След горенаписаното, моментално възникват два въпроса: 1. Защо, по дяволите, някой би правил орална любов с кондом и би предпочел кофти вкуса на латекс, от който може да направи незабравима алергична реакция, вместо онзи леко солен, леко горчив привкус на изкушението и 2. Как така се получи, че изведнъж половите болести вече се пренасят и чрез свирките.

Колебаем се дали Световната здравна организация просто не се опитва да спре населението от съвкупление или пък от прекалено размножаване, или пък най-лошото - от удоволствие. Или просто наистина се опитва да ни предпази от истинска епидемия, а защо не и да ни накара да обърнем малко повече внимание на здравето си.

Длъжни сме да споменем факта, че напълно неподвластни на лечение бактерии на сексуално предавани болести вече има във Франция, Испания (внимавайте с Ибиса) и Япония. Също и другия: че, ако те е страх от мечки, не ходиш в гората, нали така?

Въпреки това, лято е, хормоните са на стабилно ниво, даже над него - бъдете внимателни и обмисляйте какво правите, въпреки че светът е голям и изкушението дебне отвсякъде.

P.S.: Забравете за комбото между презерватив и свирка!!! Наистина ви се молим! По-добре без орален секс, отколкото такъв тип френска любов!

More Love