Свирките вече не са това, което бяха

Теми табу вече няма, сексът е една от тях...

Теми табу вече няма, сексът е една от тях.

В последно време оралният секс е право в окото на бурята. Не обаче защото е умопомрачително готин, а защото би следвало вече да не го правим.

Трудно разбираемо е, знаем, но всъщност съвсем наскоро Световната здравна организация издаде (цитираме) "строги препоръки" за предпазването от гонорея, сифилис и хламидия.

Свирките вече не са това, което бяха, не само защото има жени, които ги правят с презерватив (нещо, което категорично убива всякакво удоволствие, сори), ами защото според статистиката могат да пренесат бактерии, които са резистентни на лекарства и никак небезопасни.

След горенаписаното, моментално възникват два въпроса: 1. Защо, по дяволите, някой би правил орална любов с кондом и би предпочел кофти вкуса на латекс, от който може да направи незабравима алергична реакция, вместо онзи леко солен, леко горчив привкус на изкушението и 2. Как така се получи, че изведнъж половите болести вече се пренасят и чрез свирките.

Колебаем се дали Световната здравна организация просто не се опитва да спре населението от съвкупление или пък от прекалено размножаване, или пък най-лошото - от удоволствие. Или просто наистина се опитва да ни предпази от истинска епидемия, а защо не и да ни накара да обърнем малко повече внимание на здравето си.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.