Следва

H&M и първи визии от колекции H&M Studio AW17 и ексклузивната за COLETTE

Valerian Movie Premiere. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика...

All fashion преди 6 години

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика, и днес, поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци, като идеята е акцента върху модния разговор.

Подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: премиерата на филма Valerian.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йони:
 

Оценката ни за Кара Делвин в Iris van Herpen

Габриела 10/10

Великолепна е, истински high fashion, който обаче би стоял катастрофално върху жена с различно излъчване. Но пък Кара е блестяща.

Цветина 10/10

Дръзка, много на ръба, типично в неин стил! Харесва ми тази Кара, от която може да очакваш абсолютно всичко и то да й седи по възможно най-перфектния начин!

Йоанна 10/10

Изкусителна и красива, какво повече и трябва да една женска визия за да е успешна! I like it!

Оценката ни за Кендал Дженър в Carmen March

Габриела 9/10

Много ми харесва, дължината на роклята е доста предизвикателна, но Кендал е правена за такива.

Цветина 9/10

Семпла и много изчестена! Чудесна монохромна визия от страна на Кендъл, въпреки че дължината на роклята малко ме притеснява!

Йоанна 8/10

Супер секси е в тази мини, мини black dress. Геометричен и разчупен модел, който определено и седи трепач.


Оценката ни за Риана в Giambattista Valli

Габриела 6/10

Голям фен съм на Giambattista Valli и се старая да оценявам стиловите експерименти на Риана, но цялостната комбинация ми идва в повече.

Цветина 2/10

Хмм, определено не! А и сякаш тази визия вече съм я виждала толкова много пъти на Рири. Време е да ни предложи нещо доста по-хубаво, а и бих предложила да залага на по-тъмните нюанси, защото това розово наистина убива всичко! Сандалите въобще няма да ги коментирам....

Йоанна 6/10

Риана тук прилича малко на онези сладки тортички, които гледаш през витрината и изглеждат така вкууусни, но уви... не винаги са. Случая тук е малко подобен. Смело и свежо решение, НО (ето го това "НО") малко натруфено и поне за мен, не особено "вкусно".На мен самата роклята много ми харесва и сигурна съм, че при удобен момент ще искам да я съчетая с ... удобен чифт кецове (примерно).


Оценката ни за Саша Лейн в Moschino


Габриела 2/10

Не разбирам как е допуснато такова недоразумение. Роклята е грозна, стои ужасно на момичето, а всичко останало към нея допринася за ниската оценка.

Цветина 1/10

Е, очевидно има и по-зле от Риана. Ужасна визия, все едно гледам някой клошар, който е скалъпил рокля от всевъзможни боклуци... Шокиращо, особено за премиера!

Йоанна 3/10

Един въпрос (или по скоро два) Това шлейф ли е?...и ЗАЩО?


Оценката ни за Тара Рийд

Габриела 2/10

Не знам дали е необходимо да коментираме визията, става ми тъжно като я гледам.

Цветина 1/10

Не, не, не и пак НЕ! Евтино и много грозно, сякаш сложено на кофти закачалка в магазина... Покъртителна визия, въпреки че уж черното винаги спасява положението...

Йоанна 7/10

В крак с тренда, доста готина, свежа и минималистична визия. Въпреки, че почти не успях да позная тази така любима актриса.


Оценката ни за Попи Делевин в Zuhair Murad

Габриела 10/10

Заслепена съм. Невероятен стайлинг върху невероятна жена!

Цветина 9/10

Чудесна! Много ретро и много фешън. Широки рамена, плюс Chanel, плюс този жесток колан... Единствено обувките леко ме притесняват, но няма пълно щастие, нали?

Йоанна 5/10

Идея си нямам защо, но визията на Попи не провокира никаква емоция в мен. Давам оценка "5", заради все пак чудесните елементи и детайли в тоалета й, но въпреки това... никаква... никаква емоция.

Оценката ни за Кат Греъм

Габриела 2/10

Доста пошла визия.

Цветина 7/10

Учудващо доста подобаваща визия, въпреки всички детайли, които обаче някак си не натоварват цялостното възприятие. Харесва ми тази Кат!

Йоанна 6/10

Макар сам по себе си тоалета на Кат Греъм да е любопитен, нещо не съм сигурна, че е най-подходящият вариант за нея.

More All fashion