Следва

Dare U: Водопади от кристали

H&M и първи визии от колекции H&M Studio AW17 и ексклузивната за COLETTE

Вдъхновена от креативния заряд и неугасващата градска енергия на Ню Йорк, новата колекция H&M Studio...

All fashion преди 6 години

Вдъхновена от креативния заряд и неугасващата градска енергия на Ню Йорк, новата колекция H&M Studio за сезон есен-зима 2017 комбинира дръзкия уличен стил и непреходната елегантност.

Основна отправна точка за дамската колекция, създадена в креативно сътрудничество с френския стилист, базиран в Ню Йорк, Ludivine Poiblanc, са заемките от типично мъжкия гардероб и съчетаването им с женствени силуети, както и артистичните принтове с графити и пънк влиянието.

Мъжката част от колекцията се фокусира върху стилистични препратки към алпинизма, носещи функционални детайли на иначе класически стилизирания мъжки гардероб. H&M Studio AW17 за жени и мъже ще откриете в селектирани магазини и онлайн от 14 септември, а в България колекцията ще бъде в продажба в магазин H&M Витоша 6, както и онлайн на hm.com.
Селекцията H&M Studio x Colette
H&M си сътрудничи с емблематичния парижки концептуален магазин colette за ексклузивно издание на H&M Studio AW17. Деветте артикула, които ще бъдат продавани ексклузивно в Colette, заедно със селекция от същинската H&M Studio колекция, са продължение на основната линия на дизайна за AW17, но доразвиват идеята, включвайки специална цветова палитра на базата на типичното за Colette синьо, в това число и два напълно уникални за селекцията дизайна.

Наистина мислихме за гардероба на модерната жена и от какво се нуждае тя в него - безупречни връхни дрехи, леки рокли, подчертаващи формите плетива и акцентиращи аксесоари. За колекцията H&M Studio x Colette ние не само комбинирахме контрастиращи материи, но и засилихме цветовия контраст с типичното за colette синьо, което създаде по-графична структура и донесе ново, безстрашно усещане", казва Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.

"Съществува истинско изкуство, но все пак и градско настроение в моделите на H&M Studio x Colette. Тове не само пасва добре за магазина, но и на жени с подобно мислене по целия свят. Те искат тази комбинация от поразителни, но все пак лесни за носене дрехи", казва Сара Анделман, основател и творчески директор на Colette.

H&M Studio x Colette ще бъде налична ексклузивно от 21 август в парижкия концептуален бутик Colette, както и в онлайн магазина им, в продължение на две седмици, заедно с избрани артикули от основната колекция H&M Studio AW17 преди официалния й дебют в магазините на H&M на 14 септември.

Oще информация и изображения от колекцията H&M Studio x Colette, можете да откриете на hm.com/press
#HMStudio #AW17 #colette

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.