Три за един път: Multiple оргазми

Ако сте като нас, то многократните оргазми в леглото ви се струват като една доста интригуваща...

Мулти О-тата не се случват на много мацки, вероятно не са се случили и на вас. Три оргазма, една сесия? Звучи ни като митична приказка или по-скоро като заглавие на нереалистично порно.

Знаем, че е трудно да се стигне до този така желан кулминационен момент, особено когато няма сериозен ангажимент или пък "работа в екип", а какво остава за много пъти... Нормално ли е за жените? Пропускаме ли нещо невероятно, което тялото ни може да направи?

Спираме да се питаме екзистенциални въпроси и се обръщаме към експерта, който ще ни обясни, аджеба, как се случва така, че да свършим няколко пъти за една вечер и как може да го направим.

Многобройните оргазми са напълно възможни и определено всеки може да ги изживее
"За разлика от мъжете, ние, жените, нямаме нужда от рефракторен период. Не ни е нужно време да се възстановим след оргазъм, което води до напълно физиологичната възможност да получим допълнителни оргазми", казва сексологът.

Иначе казано, водим в графата, защото на мъжленцата определено им трябва известно време преди нещата да се случат отново, и отново, и пак. Важно е, обаче, да разберем добре нещо друго интересно за multiple оргазмите:

"Често всички грешат като мислят, че многобройните О-та винаги трябва да са един след друг. Напротив, всъщност когато някой има повече от един оргазъм в една сексуална сесия (дори с включена почивка) и това се води за многократна кулминация."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.