Следва

Моят летен куфар за дълъг уикенд: Михаела 2017

Три за един път: Multiple оргазми

Ако сте като нас, то многократните оргазми в леглото ви се струват като една доста интригуваща...

Love преди 6 години

Мулти О-тата не се случват на много мацки, вероятно не са се случили и на вас. Три оргазма, една сесия? Звучи ни като митична приказка или по-скоро като заглавие на нереалистично порно.

Знаем, че е трудно да се стигне до този така желан кулминационен момент, особено когато няма сериозен ангажимент или пък "работа в екип", а какво остава за много пъти... Нормално ли е за жените? Пропускаме ли нещо невероятно, което тялото ни може да направи?

Спираме да се питаме екзистенциални въпроси и се обръщаме към експерта, който ще ни обясни, аджеба, как се случва така, че да свършим няколко пъти за една вечер и как може да го направим.

Многобройните оргазми са напълно възможни и определено всеки може да ги изживее
"За разлика от мъжете, ние, жените, нямаме нужда от рефракторен период. Не ни е нужно време да се възстановим след оргазъм, което води до напълно физиологичната възможност да получим допълнителни оргазми", казва сексологът.

Иначе казано, водим в графата, защото на мъжленцата определено им трябва известно време преди нещата да се случат отново, и отново, и пак. Важно е, обаче, да разберем добре нещо друго интересно за multiple оргазмите:

"Често всички грешат като мислят, че многобройните О-та винаги трябва да са един след друг. Напротив, всъщност когато някой има повече от един оргазъм в една сексуална сесия (дори с включена почивка) и това се води за многократна кулминация."

Време е за магия! Как всъщност се случват нещата?
За да имате многобройни оргазми, трябва да можете да получите оргазъм поне веднъж, което не е лесно за всички жени.

Докато на мъжете обикновено им е гарантиран щастлив край в леглото, жените често трябва да работят по-усилено за кулминацията. Така че, започнете с един оргазъм, а след това си проправете път до множество.

"Важно е партньорът ви да е пределно наясно как жената може да свърши по време на полов акт. Говоря за различни варианти, като клиторна стимулация или пък секс играчки. А когато и двамата сте готови да постигнете оргазъм, засилете триенето на клитора, за да задействате оргазъм", казва нашият експерт.

Изключително важно е в случая да работите с партньора си, за да разберете какво ви води първо до оргазъм, а след това да не се притеснявате за последващи крачки.

"Трикът е след първия оргазъм да не се почива твърде много, а почти веднага да се качите на върха на вълната", издаваме тайната.

Все пак, multiple оргазмите не са маратон, спринт, или състезание. Те са истинско чувствено пътуване, което изисква даване и отдаване на партньора и неговите сетива и тяло.

"Научете се да общувате с човека до себе си. И да разбирате как той/тя приближава към оргазъм. Всичко може да е толкова директно и е нужно само да се отпуснете в усещането. Физическите признаци са важни - търсете ги, защото тялото ни винаги показва, когато "страда" от удоволствие", допълва още експертът.

Докосване, изчакване, чувственост, споделеност и най-вече онова изгарящо желание са най-важните съставки в приказката, наречена Multiple O.

"Малко жени получават оргазъм без клиторна стимулация. Позата също е много важна, за това е най-добре нежната половинка да е отгоре" - гласи малката мръсна тайна!

Насладете се на собствения си оргазъм, както и на този на партньора ви, тъй като "слухът, зрението, усещането на възбуда, кулминацията и крайната свобода могат да изпратят всеки на ръба."

P.S.: Музиката също има силен ефект върху емоциите ни и може да бъде мощен инструмент за предизвикване на серия от оргазми. Next time заредете чувствения плейлист и се отдайте изцяло на сетивата си, те ще ви отведат до края, а може би няколко пъти!

More Love