Следва

Любовник и враг №1: Захарта

Моят летен куфар за дълъг уикенд: Михаела 2017

Дълго чаканата лятна почивка чука на вратата .Време е да стягам куфара...

All About Life преди 6 години

Дългоoчакваната лятна почивка чука на вратата. Време е да стягам куфара.

С нетърпение очаквам, дългото морско приключение с приятели. Идеята за пясък, слънце и студени коктейли не ме напуска.




Грабвам Samsonit-a  и започвам една от най- трудните задачи за всички дами. Въпросът е дали на края ще успея да затворя куфара …



Рокли, къси панталонки, тениски, потници, бански, аксесоари и какво ли още не. За да съм сигурна обаче, че кожата ми ще бъде предпазена,се доверявам винаги на слънцезащитния крем Eucerin

Непременно взимам и любимия ми гланц на Urban Decay… за парти вечерите, тъй като никога не ме предава и остава с мен, до края на вечерта - непокътнат!



Взимам със себе си и задължителната "целувка" Summer Sun Kissed Smoooth. (можеш да я намериш в COCO Dry Bar&More). Приглаждащ BB крем за целунати от слънцето коси, който успява като "вълшебник" да опитоми разчорлените ми коси и ги оставя сияйни и защитени от любимото лятно слънце! 

Лятното настроени е вече в куфара и съм готова за морски преживявания, а вие?

 


Какво взеха в куфарите си Йоанна и Филип, виж с един клик върху името им. 
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 15 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.