Следва

Очилата. Какви да бъдат - скъпи или евтини?!

Проекция на дължините - Панталони и рокли

След полите, много важна роля за формирането на женския гардероб имат панталоните. И може би след летните...

Fashion преди 14 години

След полите, много важна роля за формирането на женския гардероб имат панталоните. И може би след летните рокли панталонът е втората дреха, която бие всички останали по продажби. Дължините на номер едно и номер две в списъка за летния сезон варират между дълги, до над глезена и супер къси.

Проекция на панталона


Къси
Късите панталони винаги ще ги има. Те са нещо като униформа за летните жеги. При тях правилото за дължините не важи и можеш да ги носиш със секси разголени потници и раздърпани силно отворени тениски. Все пак късите панталони не се приемат за формално облекло, така че имаш възможност да впуснеш стайлнг уменията си в действие.

Над глезена



За тези панталон се изписа много, че дори малко ни омръзнаха. Харесваме ги защото са секси, защото са модерни, защото са шик и защото са универсални. Носим ги само и единствено с обувки на висок ток ако са стеснени в областта на глезена, а когато са с права кройка, можеш да избираш между ниски обувки, такива с платформи или с висок ток. Същото важи и за силуета на панталона. Широк панталон с дължина до глезена - само с висок ток, тесен панталон с дължина до глезена - обувка по избор.

Много дълги



Много дългите панталони наистина са много дълги и се влачат по земята, което не е практично що се отнася до софийските улици. Този тип панталони не са тесни, а са с широка кройка или тип чарлстон. Носи ги с висок ток защото само с такъв стоят добре.

Нейно величество Роклята

Роклята е дрехата, към която дамите посягат винаги, когато са притеснени и имат съмнения относно облеклото си. Все пак малката черна рокля се е превърнала в универсално облекло и прави чудеса независимо от повода и мястото. Виж и тази проекция това лято:

Мини



При минито важат същите правила, като за мини полите. Краката трябва да са секси, дълги, слаби и с красиви колене. Всъщност това е единственото изискване за малките рокли, защото ако си слаб те вече отиват на всичко. Имаш варианти за избор на обувки като единствено трябва да се съобразиш със случая и лейбъла. Мини рокля на Versace и официален коктейл не предполагат джапанки, нали?!

До коленете



Класика. Роклята до коленете е модерна, елегантна, интересна, може дори и да е мистериозна. Тя говори много за теб и за начина ти на живот. Избирайки такава рокля, ти си модерна, семпла, стилна, леко консервативна жена, предпочитаща класиката и непреходното в модата. Разбира се, има и изключения. Тази рокля отива на всякаква фигура и дори много ниските дами изглеждат добре в нея. Все пак ако си с височина 160, не слагат рокля тип "балон" и ниски обувки. Високият ток и платформи не само че са модерни и секси, но и добавят едни жизненоважни в твоя случай 10 сантиметра.

Над глезена



Това лято дългите рокли не са съвсем дълги. Няма ги вече онези хубавите на полски цветя, които толкова много обичахме и ценяхме в гардероба си. Няма ги онези от 8 метра коприна, която ни се оплиташе в краката и затрудняваше движението ни, няма ги роклите, които ни караха да се чувстваме като холивудски звезди. Това се отнася за роклите pret-a-porter защото ако са правени по поръчка, ще бъде твоята воля. Роклите pret-a-porter са с дължина до над глезена, носят се с ниски обувки и са супер удобни.

More Fashion