Следва

Невинаги най-скъпото е и най-красиво: 10-те най-грозни най-скъпи рокли в историята

Nike и Comme des Garçons в чудим-се-дали-ни-харесва колаборация

Японският бранд украси моделът Air Force с динозаври...

All fashion преди 6 години

Японският бранд украси моделът Air Force с динозаври, подпечатвайки с тази си хрумка поредната колаборация между Comme des Garçons и Nike. Този път от компанията модернизираха модела Air Force 1 в бяло и черно, украсявайки маратонките с обемни фигури на динозаври в областта на «носа». Приблизителната цена за чифт е 385 долара и към момента може да легне върху крачетата ни само ако имаме път през нюйоркския Dover Street Market.

Това не е първото сътрудничество на Comme des Garçons със спортния бранд. По-рано от фирмата се занимаха и с редизайна на моделите Air VaporMax и Dunk.

И явно в идеята има хляб, щом в момента пишем за епизод 3 от сагата, което не ни спира да попитаме: Да или не на модел като този, все едно създаден от кого е? В анкетата!


Анкета

Да или не на модел като този, все едно създаден от кого е?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.