Следва

Изпратихме Краля

От архива - Неочаквано успешният брак на Мелани Грифит и Антонио Бандерас

След три брака зад гърба си, два от които с един и същи мъж, Мелани Грифит успя да хване в мрежата си на не...

Лица преди 14 години

След три брака зад гърба си, два от които с един и същи мъж, Мелани Грифит успя да хване в мрежата си на не дотам популярна холивудска изкусителка един от най-желаните мъже - Антонио Бандерас.

Това се случва през 1995г, а поводът за запознанството е филмът “Two Much”, който двамата снимат заедно. “Любов от пръв поглед”, така определя към днешна дата чувствата си към испанския мачо, не дотам активната актриса. Въпреки своите що годе прилични физически данни и апогеят на нейната кариера през 80-те години, Грифит все по-рядко взима участие в каквито и да е проекти, може би защото се е отдала почти изцяло на семейството си.

На въпроса “Какво я прави толкова специална”, Антонио Бандерас отговаря:”Ами, любовта е много абстрактна. Не мога наистина да опиша какво чувствам или да ви дам определения за това, каква е тя или какво изпитвам към нея. Това е просто нещо, което се е случило и е тук. То преминава през цялото ми тяло и душа и е всичко, което имам вътре в себе си. Любовта ни беше прогресивна. Споделяхме ежедневието си с различни хора - ние не скочихме в това толкова бързо. Беше неизбежно да не се случи накрая, но се развиваше постепенно.”



Медиите са абсолютно неподготвени, когато Антонио Бандерас се влюбва в своята колежка. Таблоидите в продължение на години се опитват всячески да скалъпят новината за евентуална афера между Антонио и Мадона. И, оказва се, грешат. Двамата с Мелани  са отдадени един на друг, а не след дълго им се ражда дъщеря - Стела Бандерас.



И така, с татуирано на дясното си рамо име на съпруга си, малко по-възрастната от него Мелани, вече години наред пази зорко своята територия, защото имайки предвид огромният брой жени, които биха дали мило и драго да бъдат със страстния испанец, сигурни сме, не й лесно.

 

More Лица