Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

ЧРД, Джей Ло: 50 All Time визии на поп дивата

Фешън дива, поп звезда, истинска икона!...

All fashion преди 6 години

Фешън дива, поп звезда, истинска икона!

Днес, Дженифър Лопес навършва 48 години, а ние може само да си мечтаем да изглеждаме така безобразно секси, когато сме близо до 50-те.

Певицата ни е любимка от край време и без дори да ни е срам редовно си припяваме Love Don't Cost a Thing, въпреки че влиза в списъка със shame songs.

Обожаваме и личния й моден стил, защото през годините Джей Ло доказа, че каквото и да облече изглежда повече от перфектно, защото... Jenny from the block може ВСИ–ЧКО!

Дали в сет от змийски принт или в онази "скандална" рокля с цепка до под пъпчето, Лопес винаги, абсолютно винаги, ни оставя с отворени усти и изплезени до земята езици. За това в галерията горе>>> събрахме цели 50 от най-иконичните аутфити на звездата! Убедете се сами, че всички й седи!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.